Skip to main content
 

Puut On -tuotteistomme

Tulisijan tyylikkäät kaverit

 

Tervetuloa kaverit!

Miltäpä näyttää?

 

Tunnelmaa joka kotiin

 

Tänään Chillaillaan!

Ihan kahdestaan

Keraamiset tulisijat

Kun ympäristö vaatii selkeyttä

Uusin mallistomme on CE-merkitty sarja moderneja varaavia takkoja, jotka ovat sisustuksellisesti vertaansa vailla. Kuudesta rungosta syntyy kaikkiaan yli 1 000 mallia. Juuri oikea ratkaisu löytyy joka makuun ja tarpeeseen. Selkeistä elementeistä koostuva kokonaisuus on helppo koota mieleiseksesi.

Ilme on harmoninen: itse kehittämämme turvallinen ja kaunis luukku on upotettu pintaan, eikä näkyviä nuohousluukkuja tarvita. Pinnan materiaalin voit valita monista vaihtoehdoista ja lukuisissa väreissä. Vaihtoehtoja löytyy niin suoralle seinälle, tilanjakajaksi kuin huoneen kulmaankin. Malliston takat ovat omiaan myös ruoanlaittajan kotiin – valitse leivinuunillinen Jalanti tai haudutusuunilla varustettu Lentua tai Mustio.

Laadukkaat, harkitut materiaalit kestävät suuret lämpötilavaihtelut. Pinnan täyskivilaatta on tasavärinen ja erittäin kestävä. Läpikotaisin yksivärinen keraaminen materiaali on päädystäänkin samaa väriä ja mahdollistaa suuretkin saumattomat pinnat. Runko on kierrätyskeramiikasta tehtyä Kermansavi-massaa.