Skip to main content
Tervetuloa Jaruunin verkkokauppaan osoitteessa www.jaruuni.fi. Tämän verkkosivuston ja Jaruunin verkkokaupan omistaja ja ylläpitäjä on Jaruuni Oy, kaupparekisteriin rekisteröity arvonlisäverovelvollinen yritys, jonka Y-tunnus on 1080333-3 (jäljempänä ”Jaruuni”). Jaruuni on Jaruunin verkkokaupassa myynnissä olevien tuotteiden (jäljempänä ”tuotteet”) myyjä.
Seuraavia ehtoja sovelletaan Jaruunin ja sen asiakkaiden välisessä suhteessa Internetin välityksellä tapahtuvassa kaupassa. Näiden ehtojen kohtia 1-10 sovelletaan kaikessa Jaruunin verkkokaupan kautta tapahtuvassa myynnissä. Lisäksi kohdan 11 ehtoja sovelletaan tulisijojen ja niiden lisätuotteiden myynnissä, kohdan 12 ehtoja sovelletaan kiukaiden ja niiden lisätuotteiden myynnissä ja kohdan 13 ehtoja sovelletaan sisustuskivien myynnissä. Jaruuni myy kulloinkin sen valikoimaan kuuluvia tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille sekä yrityksille ja organisaatioille. Sopimus osapuolten välille syntyy, kun Jaruuni on vastaanottanut asiakkaan tilauksen verkkokaupan kautta. Tämän jälkeen sopimus on molempia osapuolia sitova. Asiakkaalle lähetetään tilauksesta erillinen tilausvahvistus asiakkaan tilauksen yhteydessä ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen.

 

1 Rekisteröityminen

1.1 Ostaessaan tuotteita Jaruunin verkkokaupasta käyttäjä voi rekisteröityä verkkokaupan asiakkaaksi ja luoda asiakastilin, johon liittyy käyttäjätunnus ja salasana. Aiemmin rekisteröityneet asiakkaat voivat kirjautua sisään käyttäjätunnuksensa ja salasanansa avulla. Tuotteita voi ostaa Jaruunin verkkokaupasta myös rekisteröitymättä. Jotta Jaruuni voi noudattaa sopimusehtojen mukaisia velvoitteitaan, tulee asiakkaan tilauksen yhteydessä kuitenkin ilmoittaa nimensä, sähköpostiosoitteensa, puhelinnumeronsa ja osoitteensa. Asiakas vastaa tietojen oikeellisuudesta.

1.2 Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä näihin sopimusehtoihin.

1.3 Jaruunin asiakastiedot ovat luottamuksellisia. Jaruuni ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille. Asiakastietoja käytetään ainoastaan Jaruunin myyntitoimintaan ja ainoastaan henkilötietolain sallimissa rajoissa. Tietoja ei siirretä Suomen rajojen ulkopuolelle. Asiakkaalla on henkilötietolain mukainen oikeus tarkistaa rekisterissä olevat tietonsa. Rekisterin tarkoitus on asiakas- ja kauppasuhteen ylläpito ja kehitys. Rekisterin sisältämät tiedot ovat nimi, osoite, puhelinnumero, asiointihistoria ja sähköpostiosoite. Asiakasrekisteristä vastaa Jaruunin asiakaspalvelu, Jaruuni Oy, Aseveljentie 11 A, 02650 Espoo, p. 050 408 1635.

2 Hinnat

2.1 Voimassaoleva hinta on hinta, joka on Jaruunin hinnastossa tilaushetkellä osoitteessa www.jaruuni.fi. Hinnat sisältävät voimassaolevan arvonlisäveron.

2.2 Tuotteen hintaan lisätään rahti- ja toimituskulut, jotka ilmoitetaan kokonaistilauksen yhteydessä ennen tilauksen vahvistamista.

3 Tilaaminen

3.1 Tilaaminen tapahtuu Internetin välityksellä osoitteesta www.jaruuni.fi.

3.2 Asiakkaalle lähetetään tilauksesta tilausvahvistus asiakkaan tilauksen yhteydessä ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. Mahdolliset huomautukset tilausvahvistukseen tulee tehdä 48 tunnin kuluessa tilausvahvistuksen vastaanottamisesta.

3.3 Jaruuni ei vastaa käyttäjätunnuksista tai salasanoista. Jos asiakas unohtaa käyttäjätunnuksen tai salasanan, tulee hänen rekisteröityä uudelleen. Asiakas vastaa käyttäjätunnuksellaan tehdyistä tilauksista ja on velvollinen säilyttämään käyttäjätunnuksen ja salasanan huolellisesti.

3.4 Asiakas sitoutuu ilmoittamaan Jaruunille välittömästi, mikäli asiakkaalla on syytä epäillä, että salasana on päätynyt ulkopuolisen tietoon. Epäillessään tunnusten väärinkäyttöä, Jaruuni varaa oikeuden sulkea käyttäjätunnuksen.

4 Maksuehdot ja -tavat

4.1 Tuotteet maksetaan rahti- ja postituskuluineen tilauksen yhteydessä. Yli 1000 euron tilaukset on mahdollista maksaa myös laskulla.